Emma Gad ARRANGEMENTER 2018

Der er flere måder at fejre 100 året for udgivelsen af Takt og Tone.
Her vil vi liste det der kommer os for øre.

Send gerne info hvis Emma Gad nævnes i almindelighed eller såfremt Takt og Tone foranlediger arrangementer i jubilæumsåret.


BYVANDRING – CABARET – FOREDRAG


BYVANDRING.NU

København fra 31. januar 2018.

Takt og Tone byvandring
Hvordan vi omgås – i 1918 og i dag

Emma Gads bog giver nødvendige råd til det sociale liv i 1918. De fortæller om de Gode Gamle Dage, da Danmark blev moderne. Hør om selskabslivet, cyklisme, skilsmisser og telefonen. Turen begynder ved det Kongelige Teater, og går et stykke ad Strøget. Vi hører om gamle dages omgangformer, men ser også på samtiden og de regler der gælder nu. Turen ender i det fornemme Frederiksstaden, hvor Emma Gad boede det meste af sit liv – i Bredgade, Dronningens Tværgade og Nyboder.
TEATRET OPTIMIS

Rundt i Danmark fra 1. februar 2018.
Se i Kalenderen hvor og hvornår.

Emma Gads Takt & Tone 100 år
En cabaret-forestilling om den bog alle har en mening om, uden at have læst den…

Emma Gads Takt & Tone fylder i 2018 100 år
Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til. Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i bogen – og de fleste ville blive overraskede hvis de læste den.

Teatret OPtimis præsenterer derfor denne cabaret-forestilling, som skal lære os bogen og mennesket bag at kende – på en humoristisk, musikalsk og litterært-underholdende måde.

Samtidig er danskerne kendt for at være noget nær verdens mest uhøflige folkefærd – og debatklimaet på de sociale medier sætter helt nye standarder i den henseende – måske kan Gad og forestillingen være med til at vi (igen) behandler hinanden lidt mere høfligt og hjertefuldt?
FOREDRAG
FOREDRAGEmmaGad.dk drives af Tonny Hald. Ideer eller tekst til uddybning af emnet modtages gerne på mail. © 2003-2018, EmmaGad.dk
Scroll Up