Dagens Emma Gad

Hvis De er klog, saa tal kun godt om dem, De ikke kan lide.

Ny 12. december 2017KOLONIUDSTILLING.

Søg på EmmaGad

Din ris eller ros

Emma Gad hvor som helst

VN:F [1.9.22_1171]
Anmeld gerne denne artikel med stjernedrys
Rating: 3.3/5 (3 stemmer)

Andre bøger, artikler og kommentarer


Ud over bogen over alle Emma Gads bøger, der har kvalitet til jævnligt at blive genoptrykt, Takt og Tone (som særskilt findes i topmenuen), og den store produktion af skuespil der også har sin helt egen afdeling med skuespil og anmeldelser, så havde Emma Gad desuden en stor produktion af tekster i såvel egen bogproduktion som samarbejder med andre forfattere. Med den position Emma Gad havde, blev hun også ofte bedt om forord eller kommentarer til tidens spørgsmål fra datidens billedblade.

Hendes kronikker i Politiken er så omfattende at de her har helt sit eget afsnit.
I øvrigt fik hun sin første faste ansættelse i en alder af 63 år, som redaktør på Politikens Dametidende, der vel ikke behøver nærmere præsentation om sit indhold.

Hun skrev og kommunikerede i kvindeforeningsblade og naturligvis er der også mange tekster hun har været med til som er rubriceret under udstillinger og foreninger.

Emma Gad er ikke til at lægge under en, to eller tre kategorier, men når man begynder at sætte sig lidt ind i dette spændende menneske, er det egentlig også uden betydning – man kan sagtens læse det hele.
Ud over det fine bekendtskab med forfatteren, får man samtidig et godt indblik i datidens forhold mand/kvinde samt forholdene for enlige og tjenestefolk i en verden i forandring, der må siges at have udviklet sig meget i retning af Emma Gad ønsker. Om end meget først kom til langt efter hendes egen tid.


Emma Gad hvor som helst, 3.3 out of 5 based on 3 ratings