Emma Gad hvor som helst

Andre bøger, artikler og kommentarer


Ud over bogen over alle Emma Gads bøger, der har kvalitet til jævnligt at blive genoptrykt, Takt og Tone (som særskilt findes i topmenuen), og den store produktion af skuespil der også har sin helt egen afdeling med skuespil og anmeldelser, så havde Emma Gad desuden en stor produktion af tekster i såvel egen bogproduktion som samarbejder med andre forfattere. Med den position Emma Gad havde, blev hun også ofte bedt om forord eller kommentarer til tidens spørgsmål fra datidens billedblade.

blankblankblank

Hendes kronikker i Politiken er så omfattende at de her har helt sit eget afsnit, ligesom ‘Smaa Vink’, også fra Politiken.

Hun skrev og kommunikerede i kvindeforeningsblade og naturligvis er der også mange tekster hun har været med til som er rubriceret under udstillinger og foreninger.

Emma Gad er ikke til at lægge under en, to eller tre kategorier, men når man begynder at sætte sig lidt ind i dette spændende menneske, er det egentlig også uden betydning – man kan sagtens læse det hele.
Ud over det fine bekendtskab med forfatteren, får man samtidig et godt indblik i datidens forhold mand/kvinde samt forholdene for enlige og tjenestefolk i en verden i forandring, der må siges at have udviklet sig meget i retning af Emma Gad ønsker. Om end meget først kom til langt efter hendes egen tid.